به دلیل آشنایی وسیع افراد جامعه با لیزر موهای زائد ترجیح می دهیم به نکات مهم و دانستنی های قبل و بعد از لیزر موهای زائد بپردازیم.

سوالات بسیاری در رابطه با رفع موهای زائد با روش لیزر درمانی در ذهن افرادی که قصد لیزر موهای زائد بدن و صورت را دارند وجود دارد که در این بخش به مهم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترین آنها پاسخ خواهیم داد.

این روزها لیزر موهای زائد به یکی از پرطرفدارترین روش‌های رفع موهای ناخواسته بدن تبدیل شده است. این در حالی است که انجمن متخصصان پوست آمریکا اعلام کرده تمام موهای ناخواسته در اثر لیزر از بین نمی‌روند زیرا برخی از آنها نسبت به درمان با لیزر مقاوم هستند و برخی دیگر هم قدرت رشد مجدد پس از لیزر را دارند.

آیا تمام افرادی که موهای زائد زیادی دارند، داوطلب مناسبی برای لیزر موهای زائد هستند؟

نه، موهای زائد، اضافی یا ناخواسته به ۲ دلیل هورمونی یا غیرهورمونی ایجاد می‌شوند. اگر دلایل هورمونی باعث ایجاد موهای زائد شوند، هیچ نوع لیزری نمی‌تواند بدون درمان بیماری زمینه‌ای از پس این موها بربیایید. اختلالات هورمونی یا ابتلا به تخمدان پلی‌کیستیک باعث می‌شود خانم‌ها در قسمت‌هایی از بدن خود که به طور طبیعی مو ندارند، با موهای ضخیم و تیره مواجه شوند. از این رو، چنین افرادی باید همزمان به درمان بیماری  و لیزر موهای زائد خود اقدام کنند.

یعنی افرادی که مشکل‌شان هورمونی است، نمی‌توانند لیزر کنند؟
چرا؛ ولی این بیماران باید همزمان با لیزر، درمان دارویی برای رفع بیماری هورمونی خود را هم انجام دهند. درمان دارویی از رشد موهای جدید پیشگیری می‌کند و لیزر هم همزمان، موهای ایجاد شده را از بین می‌برد. این در حالی است که لیزر بدون داور درمانی برای این بیماران، فقط صرف هزینه اضافی و بی‌فایده است.

پرمویی‌های غیرهورمونی با لیزر موهای زائد رفع می‌شود؟

این پرمویی (هایپر تریکوز) معمولا پاسخ‌دهی مناسبی به لیزر دارد. هرچه پوست افراد مبتلا به پرمویی غیرهورمونی، روشن‌تر و موهای آنها تیره‌تر و با قطر بیشتری باشد، شانس رفع دائمی‌شان هم بیشتر خواهد بود.

چاقی و مو زائد

چاقی از عوامل بسیار مهمی است که سبب طولانی شدن جلسات لیزر می‌گردد و ترجیحا همزمان با شروع جلسات لیزر اقدامات لازم به برطرف کردن چاقی نمایید.