خال‌برداری

با پیشرفت و بروز شدن و روی کار آمدن تکنولوژی‌های جدید خال‌برداری و برداشتن لکه‌های صورت یکی از اقداماتی است که امروزه طرفداران زیادی دارد.
با گذشت زمان برخی از افراد به دلایل متعددی روی صورت‌شان خال ظاهر می‌شود. اغلب خانم‌ها با استفاده از وسایل آرایشی و زدن کرم پودر و کرم‌های گریم تمام سعی خود را می‌کنند لکه‌ها و خال‌های روی صورت خود را مخفی کنند.
برای این منظور برخی از آرایشگران هستند که به صورت غیر مجاز خدماتی از قبیل زیبایی ترمیم و جوانسازی پوست، خال‌برداری و سایر خدماتی زیبایی و پوست را انجام می‌دهند.
البته با پیشرفت‌های صورت گرفته با افزایش شیوه‌های خال‌برداری جدیدترین متد‌ها به کار گرفته شده است.

انواع روش‌های خال‌برداری

  1. خال‌برداری با استفاده از دستگاه RF
  2. خال‌برداری با دستگاه کوتر
  3. خال‌برداری از طریق جراحی

در ادامه هر یک از موارد فوق را بررسی خواهیم کرد.

انواع روش‌های خال‌برداری

۱. خال‌برداری با استفاده از دستگاه RF یا رادیو فرکوئنسی

در بیشتر کلینیک‌های پزشکی پوست و مو و مرکز خالبرداری اصفهان برای خال‌برداری از این دستگاه استفاده می‌شود.

شیوه‌ی استفاده از این دستگاه به این صورت می‌باشد که ابتدا خال‌هایی که بر روی صورت است با کمک یک کرم بی‌حسی کننده پوشش می‌دهید و پس از گذشت نیم ساعت کرم را از روی صورت پاک کنید.

سپس دستگاه RF را که دارای دو قلم نوک تیز دارد این دو قلم را بر روی خال بگذارید و رنگ دانه‌های خال را یکی یکی بردارید.

مزایای خال‌برداری با دستگاه رادیوفرکوئنسی

  • استفاده از این دستگاه نیاز به مراقبت در طولانی مدت نیست.
  • با کمک این روش نیازی به بی‌حسی و استفاده از داروهای بی‌حس‌کننده نیست.
  • همچنین جای برداشتن خال نیز مشخص نیست.

معایب استفاده از دستگاه RF

  • افرادی که دچار بیماری‌های کلاژن واسکولار
  • بیماران قلبی شدید
  • افراد مبتلا به سرطان
  • خانم‌های باردار یا شیرده
  • افرادی که مارکرهای الکتریکی یا قطعات فلزی در ران و سایر اعضای بدن خود دارند.

خالبرداری با لیزر

کسانی که جزء هر کدام یک از موارد فوق هستند بهتر است در صورت امکان از دستگاه rf برای برداشتن خال‌های خود اقدام نکنند.
زیرا ممکن است باعث تشدید شدن ناراحتی و آسیب‌های جبران‌ناپذیری گردد. این افراد می‌تواند از سایر روش‌های دیگری که در ادامه این گفتار به آن‌ها اشاره خواهیم کرد استفاده کنند.

۲. خال‌برداری با دستگاه کوتر

روش‎های درمانی انواع خال متنوع است، یکی از روش‌های برداشتن خال، خال‌برداری از طریق دستگاه کوتر است.
از این روش در گذشته زیاد استفاده می‌کردند. برخی از خال‌ها به دلیل این که عمق بیشتری دارند به کار بردن از این روش منجر به وجود آمدن چاله‌های پوستی می‌شود.

در این شیوه خونریزی‌های پوستی دیده می‌شود و همین موضوع سبب ایجاد لکه در پوست می‌شود. جای خال برای همیشه بر روی سطح پوست باقی می‌ماند. به همین دلیل از این روش سال‌ها است که دیگر استفاده نمی‌شود و در حال منسوخ شدن است.

۳. خال‌برداری از طریق جراحی

امروزه اغلب افراد فرقی نمی‌کند چه زنان و مردان به  زیبایی خود اهمیت بسیار می‌دهند برای این منظور روش‌ها و متدهای بسیار جدیدی با پیشرفت علم در این خصوص ایجاد شده است.

برداشتن خال از طریق جراحی به این صورت است که برای برداشتن خال‌هایی که بسیار بزرگ هستند بهتر است حتماً از قبل از هرگونه اقدامی‌از آن عکس گرفته شود و بعد از عکس برداری توسط پزشک جراح خال برداشته می‌شود.

روش‌های جدید خالبرداری

خال‌برداری در سالن‌های آرایشی ممنوع

امروزه در برخی از مراکز، تبلیغاتی در خصوص “خال‌برداری به روش طبیعی بدون درد” می‌کنند اما شیوه کار آن‌ها  کاملاً غیر استاندارد و غیر بهداشتی است و استفاده نمودن از این شیوه باعث به وجود آمدن مشکلات غیر قابل جبران خواهد شد.

معمولاً این روش بیشتر در آرایشگاه‌ها به این صورت انجام می‌شود که از یک محلول برای سوزاندن سطح خال استفاده می‌کنند و نوک گوش پاک کن یا با کمک گرفتن از ابزاری از این قبیل بهره می‌گیرند.

شناسایی خال‌های معمولی از خال‌های مشکوک

برای تشخیص نوع خال که بخواهیم بدانیم که چه خال‌هایی معمولی و یا مشکوک هستند بهتر است تشخیص این موضوع را به یک پزشک متخصص مربوطه در کلینیک برداشتن خال در اصفهان دهیم. اما خال‌های مشکوک نیز یک سری نشانه‌هایی دارند که می‌توانید از روی ظاهر آن‌ها شناسایی کنید.

خال‌های معمولی اغلب حاشیه گرد و بیضی شکلی دارند اما خال‌های مشکوک حاشیه‌های مضری و بی‌نظم و قاعده‌ای دارند. خال‌های مشکوک معمولا قرینه‌های نامنظمی‌ دارند.

نکته مهمی‌که باید مورد توجه قرار دهید این است که هنگامی‌که رنگ خال در طول سال تغییر نماید یا رنگدانه‌های آن چند رنگ باشد یا به طور اتفاقی تغییر رنگ دهد باید بدون فوت وقت به پزشک مراجعه نمود. عوامل ظاهر شدن ناگهانی خال در بدن باید جدی گرفته شود.

توصیه‌هایی بعد از خالبرداری

اقدامات که پیش از خال‌برداری باید صورت بگیرد؟

معمولاً خال‌هایی که بسیار بزرگ هستند ریشه‌دار نیز هستند و پیش از خال‌برداری توسط پزشک تجویز می‌شود.
متخصص مربوطه است که به شما این تشخیص را می‌دهد که حتماً از خال عکس بگیرید.

در صورتی که پوست شما به صورت ناخودآگاه خال بیفتد بهتر است قبل از هر اقدامی‌نخست از خال را مورد آزمایش قرار دهید. برخی از پزشکان متخصص پوست پیش از شروع به خال‌برداری حتماً از کرم‌های لایه‌بردار استفاده می‌کنند اما این اقدام  کاملاً سلیقه‌ای و به اختیار فرد است.

توصیه‌هایی بعد از خالبرداری

پس از خال‌برداری پوست نباید تا مدت ۲۴ ساعت به خال آب برسد.
بعد از برداشتن خال از کرم‌های سوختگی و سایر کرم‌های دیگر استفاده کنید حتماً مرتب روی محل سوختگی را بمالید. بعد از خال‌برداری بهتر است یک هفته از منزل خارج نشوید. چون هنگامی‌که در نور خورشید قرار می‌گیرد سبب به وجود آمدن لکه روی صورت شما می‌شود.
برای این که محل زخم‌های شما هر چه زودتر ترمیم پیدا کند بهتر است از منزل خارج نشوید.

برای این که بدانید اگر جوش روی صورت شما زد دیگر این کار را انجام ندهید چون در هنگام جوش زدن لایه‌های زیرین پوست از هم جدا می‌شود و به مرور جای جوش‌ها تبدیل به لک می‌شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *