ازدیاد خال

ازدیاد خال بر روی صورت و بدن امری طبیعی است، خال‌ها ممکن است از نظر شکل، سایز و رنگ با هم فرق داشته باشند.
بیشتر خال‌ها کوچک هستند، خال‌های از تولید رنگدانه بر روی سطح پوست به وجود می‌آیند. شاید دقت کرده باشید که اکثرا افرادی که پوست‌های سفیدی دارند در آن‌ها بیشتر خال‌های پوستی مشاهده می‌شود.
دلیل خال‌های در بدن هنوز اثبات نشده است.
خال‌های بیشتر در سن کودکی و اوایل نوجوانی ظاهر می‌شود و سایز خال‌ها و رنگ آن‌ها با بالا رفتن سن افراد قابل تغییر است و خال‌های جدید زمانی که نمایان می‌شوند، دلیل اصلی آن می‌تواند هورمون‌ها باشد که ‌این مورد بیشتر در دوران بارداری اتفاق می‌افتد.

زمانی که یک خال جدید بر روی سطح بدن ظاهر می‌شود یا اگر یک خال کوچک تغییر کند باید حتما به یک متخصص پوست در کلینیک برداشتن خال در اصفهان مراجعه کنید تا اطمینان یابید که‌ این خال سرطانی نباشد.
در صورتی که می‌خواهید دلیل ازدیاد خال روی صورت و بدن را بدانید و از بیشتر شدن آن جلوگیری کنید بهتر است در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

دلیل ازدیاد خال بر روی صورت

مشخصات و میزان خطر انواع خال‌ها

  • خال‌های مادرزادی
  • خال‌های اکتسابی
  • خال‌های غیر طبیعی

برخی از خال‌ها برای بدن مضر هستند و باید برای درمان آن‌ها هر چه سریع‌تر اقدام نمایید برای ‌این منظور چند نمونه از خال‌های خطرناک را به شما معرفی می‌کنیم.

۱. خال‌های مادرزادی

شاید تعجب کنید مگر خال‌ها خطرناک نیز هستند، باید گفت بله متاسفانه خال‌هایی وجود دارند که احتمالاً خطرناک و حتی مرگ آور هستند.
از این نظر که می‌توانند برای بدن بسیار مضر و آسیب‌زنده باشند.
همانطور که از اسمش مشخص است خال‌هایی هستند که از بدو تولد با ما همراه هستند و هنگام مشاهده باید به یک متخصص پوست نشان داده شود و مورد بررسی قرار گیرد و با آزمایشات مختلف به میزان خطرناک بودن آن را بررسی نمایند و در صورت امکان هر چه فوراً آن را برطرف نمایند.
روش‎های درمانی انواع خال مادرزادی متنوع است.
خال‌های مادرزادی از لحاظ سایز، شکل و رنگ‌بندی بسیار متنوع هستند. خال‌های مادرزادی در حدود ۱۰ تا ۵۷ درصد نوزادان متولد می‌شوند. بعضی از داروها می‌توانند به علت زیبایی ‌این خال‌ها را درمان کنند.

دلایل خال‌های مادرزادی

راه‌های درمانی خال‌های مادرزادی

  • داشتن پوست جدید
  • پیلینگ شیمیایی پوست برای روشن شدن
  • جراحی
  • تراشیدن لایه‌های فوقانی پوست
  • روشن شدن پوست با لیزر

معایب خال‌های مادرزادی

خال‌های مادرزادی معایب زیادی دارند اگر از همان دوران کودکی درمان نشوند بدخیم می‌شوند و باعث تغییر در سایز، رنگ، شکل و یا باعث درد می‌شود که بهتر است از طریق مراجعه به پزشک متخصص تشخیص داده شود.

۲. خال‌های اکتسابی

خال‌هایی هستند که بعد از متولد شدن بر روی سطح پوست ظاهر می‌شوند که به آن‌ها خال‌های رایج نیز گفته می‌شود که ممکن است در هر قسمتی از بدن ظاهر شوند.

بعضی از ‌این نمونه خال‌ها نرم یا سخت است عمدتاً به رنگ‌های قهوه‌ای، آبی، رنگ پوست، سیاه، صورتی، قرمز هستند. همچنین دیده شده است که برخی از آن‌ها مو نیز دارند در صورتی که پوست شما تیره باشد احتمال‌ این که خال‌های شما نیز تیره‌تر باشد نیز زیاد است. خال‌های اکتسابی با افزایش سن افراد این نوع خال‌ها در بدن شیوع پیدا می کند.

خال صورت

امروزه و با پیشرفت علم خال‌برداری با جدیدترین متد‌ها بدون باقی ماندن جای آن انجام می‌گیرد.

معایب خال‌های اکتسابی

معمولاً افرادی که دچار سرطان پوست می‌شوند بیشتر از یک نوع خال گوشتی بر روی سطح بدن خود دارند، در صورتی که وجود یک خال معمولی احتمال خیلی کمی است که به سرطان پوست تبدیل گردد.

۳. خال‌های غیر طبیعی

خال‌های غیر طبیعی می‌توانند در تمام سطح بدن ظاهر شوند.‌
این نوع خال‌ها را بیشتر روی بدن، سر یا گردن می‌توان مشاهده کرد خیلی نادر است که بر روی صورت ظاهر شوند وجود خال‌های غیر معمول خوش‌خیم ممکن است بعضی از خصوصیات آن شبیه به ملانوما یک نوعی سرطان پوست است را شامل شود به همین منظور توصیه می‌گردد عوامل ظاهر شدن ناگهانی خال در بدن را جدی بگیرید و هر از گاهی به صورت منظم به یک متخصص پوست جهت چکاب کامل اقدام کنید.

زیرا هرگونه تغییر کوچکی که بر روی خال‌ها اتفاق می‌افتد می‌تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد.
یکی از خال‌های سرطانی، خال‌های غیر طبیعی است که طبق بررسی‌ها و آزمایشات صورت گرفته توسط محققین و دانشمندان بر روی انواع خال‌ها به‌این نتیجه رسیده اند که تقریباً نزدیک ۱۰۰۰۰ خال غیر معمول به سرطان تبدیل می‌شود. نام دیگر خال‌های معمول به عنوان جوجه اردک زشت است که ‌این به دلیل شکل ظاهر آن است.

از بین بردن خال صورت

مشخصات خال‌های غیر معمول

ویژگی‌های خال‌های غیر معمول عبارت است از:

  • خال‌های غیر معمول شکل ناهمگنی و ناهمواری دارند.
  • این نوع خال‌ها معمولاً به رنگ‌های قرمز، قهوه‌ای و صورتی هستند.
  • بافت نامنظم و ناهماهنگی دارند
  • معمولاً بسیار بزرگ هستند و سطحی زیادی از پوست را اشتغال می‌کنند.
  • خال‌های غیر طبیعی بیشتر در افرادی که در تماس مستقیم با نور خورشید هستند و پوست روشنی دارند، رایج است.

خال ملانوما بیشتر در چه افرادی دیده می‌شود:

  • افرادی که پیشینه‌ی ملانوما داشته باشند.
  • در صورتی که یکی از اعضای خانواده شما خال مادرزادی غیر معمول داشته باشد احتمال‌ این که یک سندرم چند خالی غیر معمول ملانوما داشته باشد بسیار زیاد است.
  • عامل وراثت داشتن یک خال ملانوما در خویشاوندان خود می‌توان احتمال بروز‌ این نوع خال را در سایر افراد خانواده گسترش دهد.
  • افرادی که یک یا چهار نوع خال غیر طبیعی بر روی سطح بدن خود دارند.
  • وجود خال‌های جدید بر روی سطح پوست

دلایل ازدیاد خال خال‌های جدید که در دوران بزرگسالی بر روی سطح بدن نمایان می‌شود، هنوز تشخیص داده نشده است. ازدیاد خال‌های جدید در برخی موارد احتمالاً بی‌خطر و یا سرطانی نیستند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *